Loading Laddar...
 

Intensivkurs

Pris: 7200:-

INGÅR: 16 st KÖRLEKTIONER(40min lektioner), TEORI, INSKRIVNING & KÖRHÄFTERNA 

Intensivkurs är något vi kan rekommendera för dig som har ont om tid och vill ha körkortet samt utveckling snabbt. 

Utbildningen körlektioner är upplagd på två veckor. Man bokar även in riskutbildningen del 1, sm är en teoretisk utbildning som handlar om alkohol, droger och trötthet och är 3 timmar lång och är i trafikskolans lokaler.

Vi bokar även upp riskutbildningen del 2 till dig , det är halkkörningen på Fyrbodal trafik & riskövningscenter som tar ca 4 timmar. Man utgår från Trafikskolan och vi transporterar upp er tiill och från halkbanan som ligger i Uddevalla.

Teori- och körprov bokas i samband med lärare, som lägger upp en utbildningplan för dig. För att få ut så mycket som möjligt av intensivkursen är det en förutsättning att du har lite körvana. Har man inte möjlighet att köra hemma, bör man ta några lektioner innan kursen beroende såklart på hur snabb inlärningsförmåga du har. Hur många lektioner man behöver varierar från elev till elev.

Provsystemet är uppbyggt på att man ska göra både teori-och körprovet inom två veckor. Därför är det viktigt att man under utbildningen jobbar parallellt med både teori och körning. Bredvid din dagliga körning rekommenderas det att lägga 3-4h. på teori varje dag.

Du kan givetvis boka din utbildningen långt i förväg och hämta material för träning innan kursen börjar. Ju mer påläst du är innan kursen desto snabbare resultat.

Observera att vi inte garanterar att du är färdig efter intensivkursen. Resultatet är helt individuellt och hänger mycket på eleven själv.

Ring och boka på 0303-97110 eller maila alfredssons@telia.com

OBS! Avbokning av körlektioner ska göras senast dagen innan före kl 12.45! Annars debiteras man med hela kostnaden för lektionen. (Om receptionen är stängd så finns telefonsvararen att prata in på)