Intensivkurs

Intensivkurs är något vi kan rekommendera dig som vill ha utveckling samt körkort snabbt. 

Utbildningen är upplagd på två veckor. Man bokar även in riskutbildningen del 1, som är en teoretisk utbildning som handlar om alkohol, droger och trötthet och är 3 timmar lång och är i trafikskolans lokaler.

Vi bokar även upp riskutbildningen del 2 till dig , det är halkkörningen på Stora holm.

Vi bokar även upp kunskapsprov och körprov så du har ett tydligt mål när du ska vara klar med din utbildning.

För att få genomföra teoriprov och körprov är det viktigt att du genomfört hela kursplanen samt i samråd med din trafiklärare är redo, så när dagen är framme du får godkänt. 

 För att få ut så mycket som möjligt av intensivkursen är det en förutsättning att du har lite körvana. Har man inte möjlighet att köra hemma, bör man ta några lektioner innan kursen beroende såklart på hur snabb inlärningsförmåga du har. Hur många lektioner man behöver varierar från elev till elev.

Provsystemet har ändras den 1 mars (2020) vilket innebär att man är tvungen att ha ett godkänt teoriprov innan du får lov till att köra upp. Det är viktigt att man under utbildningen jobbar parallellt med både teori och körning. Bredvid din dagliga körning rekommenderas det att lägga 2-4h. på teori varje dag. Beroende på din inlärningsförmåga.

Du kan givetvis boka din utbildningen långt i förväg och hämta material/inloggning för teori innan kursen börjar. Ju mer påläst du är innan kursen desto snabbare resultat. Resultatet efter en intensivkurs är väldigt individuellt och beror mycket på hur målmedveten eleven är.  

Lilla Intensivpaketet

16 stycken 40 min lektioner, inlogg till teoriappen med obegränsad teoritester, körhäfterna 123 och inskrivning. Pris: 8390 kr

Stora Intensivpaketet

16 stycken 40 min lektioner, inlogg till teoriappen med obegränsad teoritester, körhäfterna 123, inskrivning samt halkan, riskutbildning del 1 och hyra av bil vid uppkörning.
Pris: 12150 kr

Kontakta oss för att boka.