Intensivkurs

Intensivkurs är något vi kan rekommendera för dig som vill ha körkortet samt utveckling snabbt. 

Körlektionerna är upplagd på två veckor. Man bokar även in riskutbildningen del 1, som är en teoretisk utbildning som handlar om alkohol, droger och trötthet och är 3 timmar lång och är i trafikskolans lokaler.

Vi bokar även upp riskutbildningen del 2 till dig , det är halkkörningen på Fyrbodal trafik & riskövningscenter som tar ca 4 timmar. Man utgår från Trafikskolan och vi transporterar upp er tiill och från halkbanan som ligger i Uddevalla.

Teori- och körprov bokas i samband med lärare, som lägger upp en utbildningplan för dig. För att få ut så mycket som möjligt av intensivkursen är det en förutsättning att du har lite körvana. Har man inte möjlighet att köra hemma, bör man ta några lektioner innan kursen beroende såklart på hur snabb inlärningsförmåga du har. Hur många lektioner man behöver varierar från elev till elev.

Provsystemet kommer att ändras den 1 mars  i år (2020) vilket innebär att man är tvungen att ha ett godkänt teoriprov innan du får lov till att köra upp. Det är viktigt att man under utbildningen jobbar parallellt med både teori och körning. Bredvid din dagliga körning rekommenderas det att lägga 2-4h. på teori varje dag. Beroende på din inlärningsförmåga.

Du kan givetvis boka din utbildningen långt i förväg och hämta material för träning innan kursen börjar. Ju mer påläst du är innan kursen desto snabbare resultat. Resultatet efter en intensivkurs är väldigt individuellt och beror mycket på hur målmedveten eleven är.  

Vad som ingår?

16 stycken 40 min lektioner, inlogg till teoriappen, körhäfterna 123 och inskrivning. Pris: 7200 kr

Kontakta oss för bokning

Söka körkortstillstånd: Transportstyrelsen

Intensivkurs