Jobba hos oss

Vill du vara med och växa med oss?

Vi har utökat vår verksamhet till Kungälv och söker nu två ambitiösa, positiva och pedagogiska trafiklärare som vill ansluta till vårt team.

För att lyckas hos oss är du en person som är engagerad, serviceinriktad och besitter ett stort tålamod. Vår ambition är att ge våra elever högkvalitativ utbildning och bra bemötande. Vi ser även att du är en lagspelare och har lätt för att arbeta i team.

Dina arbetsuppgifter består i första hand av att utbilda elever för B-behörighet. Hos oss är det viktigt att man som trafiklärare kan planera elevens utbildning och se till så att varje elev får en individanpassad utbildning.

På trafikskolan har vi även utbildning för introduktionsutbilding, riskettan, AM och även möjlighet att utbilda inom B96 och BE. Vi ser det meriterande om du är villig att utbilda i mer än B-behörighet samt hålla i kurser.

Vi har inget krav på att du har tidigare erfarenhet inom yrket men du måste ha godkänd utbildning av transportstyrelsen.

Vi har kollektivavtal och är medlem i Biltrafikens arbetsgivareförbund samt medlem i STR. (Sveriges trafikutbildare riksförbund)

Känns det intressant?

Tveka inte att maila till oss på jobb@alfredssons.se