Körkort personbil

Går du i tankar att ta körkort för personbil? Vi på Alfredssons Trafikskola hjälper dig att nå ditt mål. 

Hur kan en utbildning se ut?

En utbildningsplan ser såklart olika ut från elev till elev, beroende på hur mycket tid man kan avsätta samt hur långt man redan kommit i sin utveckling. Det som är viktigt att du fundera på vilken tidsplan du har, när vill du bli klar med ditt körkort? Hur mycket tid kan du avsätta för teori och körning, övningskör du mycket hemma eller vill du ta större av utbildningen genom trafikskola?

Det finns olika sätt att gå tillväga och olika tempon. Vi på Alfredssons Trafikskola har flera års erfarenhet och lägger gärna upp en utbildningsplan för dina behov och står vid din sida tills den dagen du har ditt körkort. Boka en testlektion där vi kollar hur din utbildningsplan skulle kunna se ut eller ring/kom in på prata med oss i receptionen för mer information.

Vi utbildar både på automat och manuell bil. 

Vad som är viktigt att tänka på innan du får lov till att börja övningsköra är att du har ett godkänt körkortstillstånd. Det får du genom att fylla i en hälsodeklaration på Transportstyrelsens hemsida samt gjort ett syntest. Syntestet kan du göra hos oss, kostar 200 kr, ingen tidsbokning krävs. 

Kontakta oss för att boka.

Alfredssons Trafikskola - Vi finns i Kungälv och Ale